NB!!  BUTIKKEN HAR SOMMERÅPENT FRA 20. JUNI TIL 29.JULI FRA KLOKKEN 10:00 - 14:00

SIG ZULU9 BINOCULAR 9X45MM HDX LENS. CLOSE BRIDGE GRAPHITE

Varenr.
SOZ99001
Lager
Ikke på lager
Enhet
stk
Pris
kr 16 710,00

ZULU9™ HDX™ Abbe-Koenig kikkert

Bortsett fra et nullstilt gevær, er en klar og lyssterk kikkert det beste utstyret du kan ha. ZULU9 kombinerer overlegen optisk ytelse og topp feltegenskaper.
Kvalitetsglass, Spectracoat-linser med flerlags belegg og fasebelagte Abbe- Koenig-prismer gir maksimal lysstyrke, kontrast og oppløsning.
ZULU9 passer til barskeste forhold og gir uovertruffen ytelse i dårlig vær eller ulendt terreng. ZULU9 er fylt med nitrogen og dugger ikke kaldt og vått vær.

Funksjoner ZULU9 kombinerer vårt avanserte Abbe-Koenig prismesystem med vår bransjeledende optiske HDX™-design for opptil 95¡% lystransmisjon.
Dette sørger for enestående lysstyrke når det trengs, for eksempel i jakt- og observasjonssituasjoner i lite lys og i skumringen.

Denne 45¡mm store kikkerten er robust og slitesterk takket være et magnesiumshus som omslutter Abbe-Koenig-prismesystemet som har flerlags belegg.

Har øyemuslinger som kan brukes i flere posisjoner og dermed gir god øyeavstand, mens et slitesterkt gummibelegg beskytter ZULU9 og gir et godt, ergonomisk grep.

Vanntett (IPX-7 kapslingsgrad for inntil 1 meters nedsenking i vann) og duggfri.

ZULU9 kan brukes på stativ, og det medfølger fastgjorte linsedeksler, flott nakke-/skulderrem, linseklut og eksklusiv ballistisk bæreveske i polstret nylon.