203628 WEB_Image A-Tec Integral Black CeraKote 30 Heldem integral_11171558677.jpg

A-TEC Integral Black Cerakote

Varenr.
203628
Lager
Velg varians
Enhet
stk
Pris fra
kr 6 490,00

Endelig er den her! A-tec Integral heldemper!Vi har ikke sett noen effektive, solide og tilstrekkelig robuste integrerte lyddempere på markedet som håndterer store kalibre til vår tilfredshet.
Inspirert av ordtaket: ”Hvis du vil at noe skal gjøres bra - gjør det selv” - bestemte vi oss for å gjøre det.

Resultatet er A-TEC INTEGRAL. En fullt integrert lyddemper som vil passe til forskjellige handlinger på markedet og hvilken som helst riflestokk som kan monteres for å passe til en Ø 34 mm løp.

Med en konstruksjon i rustfritt stål, fungerte A-TEC Integral ekstremt bra under utholdenhet og destruktiv testing. Desibel-testene er lovende med en ytelse rundt 28-32 DBC i kaliber .308 Win.

Friheten som tilbys av en integrert lyddemper er uvurderlig: ingen skruing på lyddemperen - bare ta tak i riflen og du er klar til å gå.


Følgende kaliber støttes:

 • .30
 • 308 Win
 • .223
 • .338
 • .375
 • 6,5mm
 •  

  Om A-TEC


  Vi har igjennom mange år opparbeidet oss know-how og utstyrspark som kreves for å utvikle og produsere effektive lyddempere. Foruten lyddempere som er hovedproduktet utvikles også spesialprodukter til spesifikke behov innenfor jakt og skyting.
  Vårt fokuset er å utvikle innovative produkter av høy kvalitet i funksjonell design. Vi lanserte bl.a. prinsippet om moduloppbyggede lyddempere på det skandinaviske markedet.
  For å beskytte vår teknologi er produktene patentert både i inn- og utland.
  Som en konsekvens av kraftig stigende etterspørsel i inn og utland utvidet vi vår maskinpark vesentlig i 2011.
  Alle våre produkter utvikles og produseres i Norge. Produktene selges kun igjennom lisensierte børsemakere og våpenforhandlere.


  Vedlikehold av A-TEC lyddempere
  Ved skyting dannes det kondens innvendig i lyddemperen som inneholder blant annet ammoniakk. Dersom lyddemper ikke fjernes innen rimelig tid etter skyting vil det dannes rust i geværløpet. Det vil derfor være hensiktsmessig å skru av lyddemperen etter skyting på bane før våpenet pakkes vekk for transport og på jakt skal lyddemperen tas av etter endt jakt.
  Oppbevar lyddemperen slik at luft fritt kan strømme gjennom for at den skal tørke. Når lyddemperen er tørr kan det med fordel sprayes en liten mengde olje (aerosol) inn i demperen.
  Våre lyddempere skal monteres av autorisert børsemaker. Gjenger og brysting skal ha glatt overflate og være tilpasset demper slik at lyddemperen skrues lett av og på, men uten stor følbar slakk før enheten er trukket fast mot brysting.
  Før montering skal det sjekkes at det er fri passasje gjennom lyddemper og løp, at gjenger og brysting er tilstrekkelig rengjort og fri fra partikler og slagmerker.

  Dersom det er ønskelig å beholde egenskapen med å kunne demontere lyddemperens moduler skal lyddemper demonteres etter hver skyting og gjenger og O-ring smøres med et egnet fett med minimum 300 °C temperaturbestandighet. Det skal ikke brukes partikkelforsterkede smørefett med store eller metalliske partikler, slik som kobberfett. Dersom slike fett ønskes brukt anbefales fett av type MolyCote G-Rapid+.

  Lyddemperen skal ikke utsettes for temperaturer over 200 °C over annet enn kort tid og ikke over 100 °C over lengre skyteøkter.

  Bruk av miragetrekk anbefales ikke til lange skyteøkter grunnet de isolerende egenskapene. ­Dersom slike trekk benyttes skal disse fjernes etter 10-15 skudd med normalnivå kalibre som f.eks 6,5x55 og .308win og skyting opphøre til lyd­demperen igjen er avkjølt til omgivende temperatur.
  Vær oppmerksom på temperatur i lyddemper ved bruk på magnumkalibre, da disse vil gi vesentlig færre skudd i serie før maksimal temperatur er oppnådd.