KAMPANJE ZEISS VICTORY HT 2,5 - 10 x 50 til kun 16.990,-  SE HER!

-15%
105080-308W BrowningXboltSS3006_1.jpg

BROWNING X-Bolt SS gjenget-.308 Win.

Varenr.
105080-308W
Lager
På lager
Enhet
stk
Pris
kr 12 741,50
Før
kr 14 990,00
Rabatt
kr 2 248,50

Stiller du strenge krav til presisjon, funksjonalitet, materialer og maskinering er dette rifla for deg!

DuraTouch stokk, 60 graders hevarmsløft, sikring på kolbehalsen, justerbart avtrekk, gjenger for lyddemper og kjempepresisjon er bare noen av de salgsargumentene som gjør dette til en bestselger.

 

 

Beskrivelse:
Låskasse: Rustfritt stål, matt finish, glassbeddet, boret og gjenget for kikkertmontasjer
Pipe: Rustfritt stål, matt finish, frittliggende, håndbrotsjet kammer, fabrikkgjenget for lyddemper, konkurranse-kroning
Aksjon: Bolt-action , 60 grader hevarmsløft, justerbart avtrekk i rustfritt stål, uttakbart boksmagasin, sikring på kolbehals.
Skjefte: Klassist stokk, sort composit, DuraTouch belegg, nettskjært, gummikolbekappe.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Denne rifla slår knock out på alle andre rifler i dette prissegmentet. Her er det ikke jukset med plast for å få kostnadene ned. Denne rifla har en MEGET bra syntetisk stokk.
I motsetning til det aller meste på markedet er dette ikke en hul stokk som lager masse lyd. Dette er en kvalitetstokk som gir et solid inntrykk. Den har handsvell i pistolgrepet og leveres som standard med såkalt DuraTouch stokk. Denne gummioverflaten gjør at stokkens overflate ikke blir glatt å holde i men våpenet sitter som limt i nevene. Skjeftet er beddet fra fabrikk. Browning X-bolt leveres ferdig gjenget for lyddemper fra fabrikk i alle kalibre etter internasjonal standard. En lyddemper virker som kjent gunstig inn ikke bare på støynivået, men også på rekyl, lysglimt og ofte også presisjon. For øvrig har våpenet kun 60 graders hevarmsløft, har et MEGET bra justerbart avtrekk og en perfekt plassering av sikringen på kolbehalsen. I sikret posisjon låser sikringen sluttstykket slik at risikoen for tap av sluttstykke enkelt kan elimineres. Hevarmen kan allikevel løftes ved å engasjere en knapp på hevarmen og våpenet kan tømmes - selv om det er sikret! Våpenet er klargjort for kikkertmontasjer og de aller fleste montasjene på markedet leveres for Browning X-bolt.
Pipa er produsert i kaldhamret krom-molybdenstål, og sluttstykket har 3 låseklakker og dermed kun 60 graders hevarmsløft.

Browning sine høyteknologiske produksjonsprosesser gjør at alt er rett. Retting av låskasse, lapping av låseklakker og en rekke teknikker som børsemakere verden over bruker for å få bl.a. amerikansk-produserte rifler til å bli bra, er helt overflødige på ei Browning. Her låser alle låseklakkene 100%, pipa peker nøyaktig rett frem og problemer med å få stilt inn kikkerten, selv med dyr optikk forekommer praktisk talt aldri. Browning X-bolt produseres på Browningfabrikken (Miroku) i Japan.