KAMPANJE ZEISS VICTORY HT 2,5 - 10 x 50 til kun 16.990,-  SE HER!

-35%
105030 Browning-A-bolt-Hunter.jpg

BROWNING A-Bolt Hunter

Varenr.
105030
Lager
Velg varians
Enhet
stk
Pris fra
kr 7 190,00
Før
kr 10 990,00
Rabatt
kr 3 800,00

Stiller du strenge krav til presisjon, funksjonalitet, materialer og maskinering og ønsker å holde prisen på et relativt lavt nivå, er dette rifla for deg.

Genial magasinløsning, Nydelig oljet stokk, 60 graders hevarmsløft, sikring på kolbehalsen, justerbart avtrekk, gjenger for lyddemper og kjempepresisjon er bare noen av de salgsargumentene som gjør dette til en bestselger.

 

 

Beskrivelse:
Låskasse: Matt blånert stål, glassbeddet, boret og gjenget for kikkertmontasjer, Long Action
Pipe: Matt blånert stål, frittliggende, håndbrotsjet kammer, konkurranse-kroning
Aksjon: Bolt-action , 60 grader hevarmsløft, justerbart avtrekk, uttakbart boksmagasin, hengslet magasinbunn, sikring på kolbehals.
Skjefte: Klassist stokk, Oljebehandlet valnøtt, nettskjært, gummikolbekappe
Vekt: 3,1 kg
Pipelengde: 53 cm
Magasinkapasitet: 4+1 
----------------------------------------------------------------------------------------------------

Denne rifla slår knock out på alle andre rifler i dette prissegmentet. Her er det ikke jukset med plast for å få kostnadene ned. Våpenet har en genial magasinløsning som kombinerer uttagbart boksmagasin med hengslet magasinlokk slik at du beholder fordelene ved begge systemene. Våpenet rommer hele 5 skudd m/orginalmagasinet. Du slipper altså å lade om midt i serien på skytebanen. Våpenet leveres i hele 3 låskasselengder, tilpasset det enkelte kaliberet. På den måten slipper du å ta unødvendig langt ladegrep, samtidig som våpenets vekt tilpasses i forhold til rekylkreftene. Denne rifla har en MEGET bra oljebehandlet stokk perfekt nettskjæring og ei behagelig kolbekappe i gummi. Skjeftet er glassbeddet fra fabrikk. Browning Abolt leveres ferdig gjenget for lyddemper fra fabrikk i alle kalibre etter internasjonal standard. En lyddemper virker som kjent gunstig inn ikke bare på støynivået, men også på rekyl, lysglimt og ofte også presisjon. For øvrig har våpenet kun 60 graders hevarmsløft, har et MEGET bra justerbart avtrekk og en perfekt plassering av sikringen på kolbehalsen. I sikret posisjon låser sikringen sluttstykket slik at risikoen for tap av sluttstykke enkelt kan elimineres. Våpenet er klargjort for kikkertmontasjer og de aller fleste montasjene på markedet leveres for Browning Abolt. Pipa er produsert i kaldhamret krom-molybdenstål, og sluttstykket har 3 låseklakker og dermed kun 60 graders hevarmsløft.

Browning sine høyteknologiske produksjonsprosesser gjør at alt er rett. Retting av låskasse, lapping av låseklakker og en rekke teknikker som børsemakere verden over bruker for å få bl.a. amerikansk-produserte rifler til å bli bra, er helt overflødige på ei Browning. Her låser alle låseklakkene 100%, pipa peker nøyaktig rett frem og problemer med å få stilt inn kikkerten, selv med dyr optikk forekommer praktisk talt aldri. Browning Abolt produseres på Browningfabrikken (Miroku) i Japan.